TIDSINSTÄLLT


//nån bild jag tog//
 
Hej igen! Tog mig tid att försöka komma på hur detta med tidsinställda inlägg fungerar, och jag lyckades! Haha vad bra man är då! Nej men tänkte bara uppdatera lite här på bloggen så ni får nå't att läsa om. Puss o hej :*


SOFF


Outfiten för ikväll
 
Hej alla fina! Idag så var det skola som vanligt, efter skolan drog jag ner till stan med Emma, Ebba, Sofia, Felicia och Tova. Tjejerna skulle köpa presenter till S så då gick hon och jag runt lite gran och satte oss sedan ner på Igor och jag tog en Smoothie. Sedan åkte dom hem för att göra sig i ordning. Jag och familjen fick nycklarna till vår nya lägenhet! kulkul! Nu så ska jag snart dra till Sofia, ska ha myskväll med tjejerna ♥ wopwop! Ska ta med min kamera så ska försöka fixa lite bilder till er imorgon!


Q&A

Ska du bli opererad??
Ja, den 17 September
 
har en likadan tröja:) superskön!
Ja men visst är den!:)
 
Nejj urs!! tkr operationer och allt sånt är skiit läskigt men känske inte ska säga de om du ska operera dejj?:O undrar vad de är för fel nu dah och såklart lycka till och hoppas att det blir bra!:*
Haha, taack. Ledbandet är fortfarande av så dom ska fixa det ;) Kram!
 
Mamma: Så handkrämen funkar för ansiktet också? Fint!  ;-)
Hahha, ja tydligen! ;)


BE WHO YOU ARE AND SAY WHAT YOU FEEL


//Gammal o go bild på mig och Mikaela//
 
Heej! Kollade igenom gamla bilder och såg denna, höll seriöst på att garva ihjäl mig! Jag orkar verkligen inte, haha. Skolan gick väl bra, orkar inte berätta mer. Imorgon så får vi då lägenheten och så ska jag sen på mys kväll med tjejerna hos Sofia. Hon fyller ju år på lörd'a! Ska bli jätte kul! hahhaha asso bilden! Nej men skriver mer sen när jag kommer hem. Puss på er


OPERATIONEN

Hej... Blir ledsen så fort jag bara tänker på operationen. Kommer inte kunna rida eller träna... Åhhhh snälla låt halvåret gå fort! Sist jag var opererar då var allt bara skit, inte allt då. Det fanns ju bra stunder, men mådde så dåligt över att jag inte kan va i stallet och rida och så... åhhh. Vill bara gömma mig i min tröja och slänga mig i sängen och bara stanna där! Nej fy, allt kommer att gå dåligt. Hoppas verkligen inte att skolan påverkas, behöver höja mina betyg!  Nej men det kommer att bli så jobbigt eftersom att jag ska operera höderhanden och jag är högerhent osv. Asso fy vad jag kommer bli sur om det inte blir bra sen efter operationen!!! Nej nu måste det fan blir bra! Puss o hej leverpastej...


ONSDAGEN DEN 29 AUGUSTI


old pictures
 
 
Shå! Beskrev som sagt tidigare hur min dag varit. Följde med brorsan på hans fotbollsträning och tränade på fotbollsplanen brevid, helv forever alone. haha. Fick iaf jätte ont i hucudet efter träningen, så kunde inte cykla hem så mamma o pappa fick hämta mig. asso haha. Duktig jag är. Nu så sitter jag hemma med nån kylsalva på mitt ben, ramlade igår. Jag känner mig sååååå klumpig den här veckan. HAr även jätte ont i rumpan eftersom att när vi tränade råkade jag sparka mig själv i arslet. Haha. Kanske hinner med ett till inlägg ikväll om alla känslor med operationen och allt. Men får se... Kyss på er


3 BÄSTA JUST NU



JUST SAY FUCK YOU AND SMILE

Random pic's från idag
 
Tjenare mannen! Haha, idag då så va de som sagt skola, hann med ett KP-pass sen så vid tio stack jag till Uppsala. Haha roligare där, eller inte ? Nej men va där på sjukhuset för att planera operationen som blir den 17 September. Så då kommer jag hinna blogga maaaassor! (Y) Kommer ju varken hinna rida, träna osv. nej men det suger. Kommer gå i gips ungefär 6 veckor, sen så ca. 2 veckor efter det så ska jag opereras igen. Dom ska nämligen ta ut stift som dom sätter in i armen. Sen så måste jag träna handen och så, och sen kan jag börja rida och träna! Men tills dess får jag väll hitta på nå't kulkul! Får inte använda handen så mycket på 4 månader ungefär.... så nu får ni underhålla mig! ;)


1000x PÅ MAX


"En bild på Madde idag och en bild på mig för nån da sen"
 
Shaaaa! Idag så var det skola som vanligt var rätt så chill,, ,han med det mesta eftersom att jag valde att stänga mig med musik i öronen! Det funkar alltid! Efter skolan så träffade jag Madde, köpte en vit tub top's bh till mitt nya linne som jag köpte. Köpte en smoothie innan vi drog hem till Madde för att byta om till träningen. Träningen sket sig då totalt.
Varken jag eller Madde kunde springa med i spåret; jag för att jag får lite andningsproblem när jag springer långt på ojämn mark och Madde för hennes knän. Så det blev till att träna på spurter och att få upp fötterna osv. Och som alltid så ska jag ju ramla och slå upp mitt ben, kulkul! Vad har ni söta för er då? De ä bara Madde som fattar rubriken, you know ;)


ATRIX

Riktigt bra "ansikts" kräm
 
Hej alla! Idag så var det då vår riktiga skoldag, då vi verkligen jobbade. Gick rätt så bra ändå, var lite trögt i början men när jag kom igång så gick det super! Efter skolan så följde jag med E till stan, hon skulle klippa sig, sen så skulle vi köpa en tröja och så innan jag skulle åka och rida. Tyvärr så han hon inte bli klar i tid med sin klippning, så jag gick innan hon klippt sig klart och köpte tröjan. Sedan fick jag skynda mig till ridlektionen för att hinna med. Red i min gamla grupp, bytte förra veckan. Ville ha något mer utmanande men missade i Lördags så red igen idag.
 
Självaste ridningen då... Det gick bra, förra gången jag red hästen så var jag för rädd för att avsluta lektionen, så jag hoppade av henne och gick ut. Men denna gång gick det super eftersom att jag utvecklats en hel del sen dess! Vi fick börja med att värma upp självständigt, det jag brukar tänka på då är att få hästen att vakna och lyssna på mina hjälper osv. Hästen ska få upp fotarbetet och bli varm i kroppen. När vi värmt upp i trav och skritt så började vi att galoppera, min häst som jag red; Chocko var då riktigt jobbig i början. Hon började passa och slänga med huvudet. Men det är bara att sitta i sadeln hålla om med skänklarna och bara få henne att lyssna. Och såklart så funkade det. Så efter det flöt allt på.
 
På självaste hoppningen ville hon dra iväg in för hindret och då får jag inte in de steg jag vill och det blir orytmiskt och jag och hästen får inte någon riktigt kontakt. Så det gäller att hålla igång henne och få henne att bjuda frammåt men samtidigtatt hålla henne tillbaka. Så det jag fick göra då var att hålla om och skänkla på och hålla henne stadig. Sedan så sitter jag tugnt, pendlar med tyglarna och drar henne tillbaka och på så sätt får jag henne att ta mindre steg, och då kom hon perfekt in på hindrena och det var lättare för mm ig att följa med i rörelserna.
 
Efter hindret är det även viktigt att jag stabiliserar mig och visar hästen tydligt åt vilket håll vi ska åt så att det inte blir några missförstånd.
 
Innan jag avslutar detta långa inlägg tänkte jag tipsa om en kräm som jag då använder till ansiktet, det innehåller aloevera som är jätte bra! Detta får huden jämnare och man får verkligen en lyster i ansiktet! Så köp den vettja!


BE BRAVE

Kan inte du svara i en video ?
Tyvärr inte denna gång, kanske har en riktig frågestund nån gång och då kan jag nog svara i en video. Men inte just nu. Kram

Va hete du häst ?
Jag tror du frågar vad "min" häst heter? Jag har inte en egen häst utan jag är typ medryttare på en häst och hjälper till att bygga muskler på den, och den hästen heter då Dzintars ;)


Har inte följt bloggen så länge men kan du inte berätta lite omhr du fick din häst övertalade du dina föräldrar ?
Ah som sagt, så är det inte min egna häst så det var inte så mycket att övertala mina föräldrar, den hästen jag rider nu, hans ägare känner vi så på så sätt har jag fått rida honom och hjälpa till på så vis. Funderar du själv på att skaffa häst?
 
Smink tips, altså någon bra mascara m.m
Hum... Jag använder ju lite olika, och det är ju olika beroende på vilken effekt du vill ha. Men jag föredrar nog den nya mascaran som typ framhäver ens ögonfärg. Riktigt häftig och tycker faktiskt att den fungerar! Senan så gillar jag även maybellines "leopard" mascara. Så det tycker jag är något du bör prova. Jag brukar faktiskt inte använda så mycket mer smink längre, så kan tyvärr inte tipsa om nå't mer. Men ha det så bra, kram!
 
 
 
 


PÅGÅENDE FRÅGESTUND?

 
Tänkte ha en pågående frågestund under veckan. Så fråga en massa frågor så svarar jag på dom i inlägg med tiden, alltså så fort jag ser dom. Så fråga på!


TILL FINASTE NI

Glöm inte att kommentera nu gott folk ♥


NYA GREJER

Bild på mig från igår
 
Hejhej! Idag så åker jag och tränar på gymmet, sen så åker vi till Erikslund och ska köpa en ny säng, tv och ett par nya skor till mig. Vi får ju nycklarna till vår nya lägenhet! Ska bli super kul!


BILAR

//tre bilder från igår//
 
Hej! Här kommer då tre bilder från kvällen. Fanns massa coola bilar men hade inte riktigt tid att ta  bilder på alla. Men här har ni några. Statistiken har gått ner lite... hum, undra varför? Puss


HAPPY B-DAY

Hej alla fina! Har vart hos magda från igår till idag på hennes födelsedags fest. Vart så kul, åt sushi för första gången också! Nej men vi hade super trevligt. Kollade på Hunger Games, åt super god mat och umgåts med finfina brudar! Idag så åkte vi till stan och bytte en tröja, sedan åkte vi till marknaden och hade super mysigt. kulkul! Nu ikväll då så drog jag och papi till stan och kollade på bilar. Fanns riktigt coola bilar, och älskade Lamborghinin som fanns där! Har en del bilder på det. Träffade även Filip en kortis, det var kul det också men hann inte prata med han så länge.
 


SENASTE INKÖPTA

// Linne - BikBok 199:- || Hals ring - H&M 99:- || "Hår ring" - H&M 29:- tror jag || Stickad tröja - H&M 199:-


I THINK IT'S TIME TO CARE

från iphonens synvinkel
 
Cha! Skola var as tråkigt! Vi var på Anunshög och fick en rundvandring där och körde typ lekar... Sen spö regnade det också så det var sååå tråkigt. Och såklart när man ska gå till bussen som var en ganska bra bit så ska det regna som mest. Verkligen spöregna... Så då kommer man som en blöt hund till stan och ser helt död ut. Köpte en present till Magda som har fest imorghon. Skriver mer sen om jag hinner.


VINTAGE KÄNSLA DEL 1 OCH BAS-REDIGERING



ESPRESSO HOUSE

Tre Pics Från Idag
 
Hejhej! Skolan var rätt så lugn, och det gick rätt så bra. Vår gamla klass splittrades eftersom att vi var för få. Men tycker min nya klass är rätt så okej det också. Efter skolan drog jag och tjejerna till Espresso House, hade så trevligt. Vi fikade och bara chillade allmänt, satt nog där nästan två timmar och bara pratade. Mina älskade brudar asso! Bäst ever! Drog sen vid 4 eller halv 5 till babas jobb och pluggade lite extra.
 
Håller på att ladda upp en video där jag förklarar hur man gör en sorts vintage känsla på dina bilder, har nu bara laddats upp till 19% men lägger upp den här så fort det är klart!


BLOGLOVIN

 
Följ min blogg med Bloglovin


PAST IS PAST.

En bild från "byagårdem"
 
Tjenare! Så tänkte skriva lite mer om min dag och så då.. Vaknade vid sju då och åkte med till Västerås. Hade utvecklingssamtal vid 11 och det gick super bra. Höjde mina terminsmål en bit också. Sen så käkade jag med mamma och pappa på kina, blev såååå mätt! haha. Sen så var jag på pappas jobb och pluggade lite och nu sitter jag här i soffan och tittar på CSI Miami. Skulle bli super glad om ni kommenterade lite mer...
 
Är det något speciellt förästen som ni vill veta inom ridning, design eller fotografering, i sånt fall så kan jag göra ett inläggg. :)


BLOGGAR

http://www.nattstad.se/sandraekstrom
http://thao.blogg.se/
http://alicelinneasandvall.webblogg.se/
http://nellasfotto.blogg.se/
http://coltsfoot.blogg.se/
http://muppryttare.devote.se/
http://melinajuslin.devote.se/
http://lillaeee.webblogg.se/
http://tildishhh.blogg.se/
 
Tack alla ♥


BESLUTSÅNGEST

//två outfits t imorrn//
 
Hej alla fina! Har sån beslutsångest, vet inte alls vad jag ska ha på mig på skolstarten imorgon. Vet vad jag överriagerar osvosvosv. Men behöver hjälp att välja, så vilken tycker ni jag ska ha? Alla de som kommenterar och tycker vilken jag ska ha, blir länkad i ett inlägg!
 
Skriver mer om dagen senare...


ALL IT TAKES IS ONE MISTAKE FOR EVERYONE TO JUDGE YOU

~brorsan hamnade med på en utav bilderna fråb Borås~
 
Hej alla fina läsare! Sitter just nu på pappas jobb och pluggar som en galning, måste bli klar med ett par grejer innan vi börjar skolan. Btw jag har tur och börjar inte förrän imorgon, haha. Nej men måste höja mina betyg i vissa ämnen till terminen nu. Så denna termin blir det en massa plugg, men kommer såklart hinna med en massa kompisar och ridning + bloggen också ! Nu om en kvar eller så, så drar vi t skolan och ska ha utvecklingsamtal, vi ska typ planera upp höst terminen osv. Skriver mer senare!


19:44 2012-08-20

Foto; Klara - Redigerat; Me
 
Hello again! Ja som sagt då så gick ridpasset rätt så bra idag! Vi skulle jobba med hörnplaceringar och få hästen att bjuda frammåt och kontrollera hästen m.m. I början var mina hörnplaceringar rätt så slarviga så som allas va. Men efter ett tag så tänkte jag mer på det och gjorde halvhalter i god tid och så. Att göra halvhalter är väldigt viktigt eftersom att det förbereder hästen till att göra något...
 
Sedan gällde det att sänka farten lite (min häst är väldigt snabb, och vägrar att stanna -.-) så man får sätta sig ordentligt i sadeln och plocka med tyglarna, tills hästen saktar ner. Sedan är det lättare att göra en ordentlig hörnplacering.
 
Det är viktigt att den yttre tygeln är spänd eftersom att det är det som ramar in hästen, sedan så får man hålla om med skänklarna hela tiden för att få hästen stadig och stabil. Men  du behöver även själv vara stabil osv för att få hästen att va det. I självaste hörnplaceringarna så flyttar man den innersta skänkeln lite bakåt så att hästen flyttar på rumpan.
 
Hoppas ni blev nöjda, vill ni ha flera sånna här inlägg? kommentera i sånt fall.


LITTLE AMERICA

//tre pics från lunchen idag//
 
Hej alla! Idag så vaknade jag vid 7 och tog en snabb dusch, sen så åkte jag med familjen in t stan. Elvin började en ny skola (den skolan jag gick på när jag var liten) så följde med honom och var med honom lite på förmiddagen. Sedan åkte jag till stallet, men innan stannade jag och mamma på Little America och åt lunch. Tog en chees burgare (60g) och Sweet Potatos, aaaaas gott. haha. Ridningen gick rätt så bra, var min första ridlektion denna termin och min sista. Ska byta ridgrupp till en lite bättre på Lördagar kl. 10. Berättar mer om ridningen i ett annat inlägg så ska jag ge lite staaaandard tips!


WE MADE IT

 
Shaa alla! Ja nu har ni fått en massa bilder, både från kick-off;en och från i fredags när jag red. Är så sjukt nöjd med passet i fredags! Han gick fint i både skritt och trav. Han var då lite envis när det gällde att stanna, men det är sånt man får jobba på. Hoppas det duger! Enjoy!


KICK OFF MED RÖNNBY 99

Hejhej igen! Nu är jag tillbaka. Har haft så himla kul och ville inte åka därifrån. Har åkt vatten skoter och bara gasat iväg med alla som hängde med. Åhhh går verkligen inte att beskriva känslan. Har även åkt vattenskidor och vattenmatta. Träffade min älskade sis också, som på bilden när hon ligger i mitt knä. Hon åkte vatten mattan med mig och vi fick åka äver extra många vågor eftersom att Maja älskar vågor. Så vi flög fram över  mälaren. haha. Vatte  skidorna gick inte lika bra... lyckades stå upp ett tag, men vågade inte riktigt räta på mig. menmen.  Nej men som sagt har jag haft så ortoligt roligt, ska nu spara ihop till en egen vattenskoter så ska jag driva runt där på mälarn!
 


SOMMAR PLACE

Är nu på Majas sommarstuga med mina bruds! Har jätte trevligt, imorgon så åker vi då hem vid 12 i guess. Vi har i alla fall satt upp tälvt och sovit osv. tog ett tag att få upp tältet och så ska man bara ha det övernatten. Så nu ska vi väl riva ner det igen... Bilder får ni sen när jag kommer hem och får min älskade dator igen! Men nu ska vi fortsätta tjocka i oss en massa godis. C yaa :*


SNABBINLÄGG

Som ni ser så har jag ju fixat en del med bloggen. Headern kommer ändras och så ska jag hitta på något till menyn. Får se vad det blir, eller jag kanske låter den va... Nej men bilden ska i alla fall bort. haha. Idag så åker jag iväg på Kick-Off och så får vi se när jag kommer tillbaka. Men bloggar så fort jag kommer hem! Och jag ska försöka ta en massa bilder åt er ;)


WISHING YOU COULD JUST SLEEP FOREVER

Elvin på gridfesten
 
Hej alla! Sitter just nu i soffan och bara chillar. Vaknar fortfarande alldeles för sent och måste lära mig att vakna tidigare och lägga mig tidigare också, så att jag orkar vakna i tid till skolan i tid. Skolan börjar ju på Onsdag, och det vill jag verkligen inte! Men det behövs ju såklart!
 
Ska senare laga lite mat till mig och brorsan, känner mig som värsta hemma frun som lagar riktig mat och inte bara värmer något i mikron! haha. Ikväll när baba kommer så tar jag väl och rider och så får vi se om det blir några nya bilder till någon heder eller så.


ROCKLUNDA JAOOW

 
Hej! Haha, då drar man på träning på Rocklunda,  ska bli fysträning tror jag. Kanske blir att vi ska springa lite på spåret och sen styrketräna osv. Som ni ser så har jag ändrat headern igen och det kommer nog inte dröja så länge till innan jag gör det igen!
Ska ha någon när jar rider, ska nämligen träna lite mer svårare dressyr med Dzintars imorgon så pappa kanske kan fota lite, så ska jag ha de bilderna till en ny header jag ska göra! Vet precis hur jag ska göra. Men jag tror att jag ska blogga lite mer om ridning eller vad sägs?
 
Jag kommer givetvis lägga upp bilder jag tagit, men jag vet inte riktigt vad som är intressantast för er? Så nu frågar jag igen. Vad vill ni att bloggen ska handla om?
 


2 BÄSTA JUST NU

 
Dom 2 absolut bästa låtarna just nu!
♥♥ Lyssnar på dom om o om o om o om igen! ♥♥


IF THIS LOVE EXIST IN MY DREAMS, DON'T WAKE ME UP

Dagens Outfit
 
Hej alla fina läsare! Idag så är jag då hemma med brorsan och fortsätter att plugga lite. Ska nog ta och göra lite fruktsallad till lunch nu, eller inte. Haha får se när Elvin blir hungrig. Kvart i 4 så åker jag in till stan och ska träna med innebandy laget. Ska även hinna fixa en header till HästFolk, fick nämligen äran att göra det! (a)


HÄSTFOLK

 
Hej igen! Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig senare ikväll. Dagen har varit rätt så lugnt, varit hemma och pluggat hela dagen sin sagt som jag sa tidigare då.
 
Såg även att jag hade blivit dagens blogg på Hästfolk! Blev sjukt glad när jag såg detta! Tack så mycket för det ni som har sidan. Se artikeln här: http://hastfolk.wordpress.com/2012/08/15/dagens-blogg-5/comment-page-1/#comment-62


PLUGG, PLUGG OCH MERA PLUGG

Två gamla bilder jag hittade med mitt "långa" hår. Kärlek till det
 
Hejhej! Som ni kanske har märkt så håller jag på och fixar lite med designen och så. Sofia tyckte att det som jag bara hade temporärt var lite för likt hennes och emmas designer så jag passade på att ändra det så fort jag kunde. För det var inte meningen att det skulle likna deras!
Nu så sitter jag och pluggar då med lite matte, är snart klar med detta steget och svenska steg 16. Det känns ganska skönt att komma till skolan och starta terminen med att redovisa två steg. Hoppas även på att hinna med att göra klart engelska steg 16 också, och så ska jag nog träna lite spanska så att jag kommer igång med det!
 
Tänkte på vad jag ska göra med bloggen, och jag undrar om ni vill läsa mer om fotografering eller om ni vill läsa mer om hästar och ridning. Typ olika tips och sådant hur man ska readera i olika situationer och olika rid tips osv? Vad vill ni hälst? :)


VINNAREN

 
Detta är då vinnaren av fototävlingen jag hade! Har fått in en massa olika finfina bilder! Hade verkligen svårt att välja, men tillslut valde jag denna. Gillade just denna eftersom att det var väldigt bra fokus på föremålet och så. Vad tycker ni? För att komma till tjejen som tagit bilden så klicka på bilden.
 
Tycker ni att jag ska ha fler sånna här tävlingar? Har i sånt fall en massa idéer på olika tävlingar! (a)


SIMS

Gårdagens Outfit
 
Shaa! Förlåt för dåliga update, igår så åkta jag till bellevue och tränade. Mikaela mötte mig där och joinade mig hela passet. Var ganska trevligt, stränade riktigt hårt faktiskt. Känns så himla skönt efteråt. I alla fall, på kvällen sen så hyrde vi två filmer, men orkade bara kolla på en. Och såklart så blev det ju skräckfilmen. Filmen i sig var konstig, den var inte alls läskig och den var bara så konstig. Man fattade typ ingenting och slutet var bara sjukt!? Och jag kunde till och med somna efteråt? Haha.
Vi försökte även va lite nyttiga så vi tog och gjorde morot och gukr stavar och dippade dom i typ dipsås. haha bra jag är på att förklara! Sen idag då så satt vi hela dagen framför datorn o ch upptäckte ett spel men spelade när man va liten! Sims. Haha så vi satt där hela dagen och hade så kul, muppar som vi är.
 
I morgon så så har jag nog inga planer, kanske drar in till västerås, eller kollar klart på PLL? Nej men jag vet inte riktigt, så om nån vill hitta på något är det bara att skriva på facebook eller något!


I BELIEVE I CAN FLY



GRIS FEST

>>en bild från igår<<
 
Hej alla! Igår så var det som sagt grisfest! I början av kvällen var det rätt så tråkigt, men senare mot kvällen när dom mindre barnen började gå så vart det riktigt chill! Det var musik och vi dansade, dansade, dansade och dansade ännu mer! Jag var inte hemma förrän någon gång efter 12 så jag orkade inte ladda upp bilderna och redigera dom osv.
 
Vi träffade även gammla vänner som var riktigt mysiga att va med! Spelade lite fotboll och hittade på lite allt möjligt! Ikväll så väljer jag ut vinnaren av fotorävlingen, så ska ni vara med får ni passa på att skicka in era bidrag!


GAMLA GOINGAR

 
 


HÄR SKA EN RUBRIK STÅ

Ph & Redigering; Me
 
Tjenare! Drar nu iväg till Byagården för det är grisfest. Mannen som har grisar här i området grillar nämligen en gris och så bjuder dom på skinka osv. Har inget problem med att äta skinka men tycker lite synd om djuret... Ska försöka ladda upp lite fler bilder så fort jag kommer hem. Men det beror på hur sent det blir! Hare så bra!


LET' S GET EPIC

En bild från idag och dagens outfit
 
Hejhej! Idag så hade jag tänkt att ta det lite lugnt, och därefter ha en lite slappare outfit. Nej men för att ikväll så är det någon grisfest som jag ska på och så har jag en sån himla träningsverk i hela kroppen, så jag måste spara krafterna till kvällen.
Tänkte även meddela att det kanske kommer att bli lite stökigt på bloggen eftersom att headern ska bytas ( eftersom att denna endast är tillfällig ) sedan så ska jag även fixa lite i menyn och så får vi se om jag låter wrappern va eller om jag ska fixa lite med den också.
 
Men har ni några ideér på hur jag kan göra? Kommentera i sånt fall gärna så har jag lättare att komma på vad jag ska göra! (a)


HUG ME BROTHA

~två till finfina (hahahhahaha) bilder från idag~
 
Hej igen alla fina människor där ute! Ja som ni märkt så har jag skaffat en ny blogg, fast den ser ju precis likadan ut som den andra! Men jag bytte bara för att jag  ville ha ett lite mer neutralt blogg namn, så vad tycker ni om namnet?
 
Nej men nu sitter man väl framför tv'n och kollar på friidrott, är faktiskt lite trött på det nu... Ja som ni vet så gick ju ridningen super och nästa gång jag rider Dzintars blir då om en vecka. Ska köra min lilla mina fälttävlans bana fast ska nog sätta upp någit litet hinder också. Får se om min lilla kötbulle orkar, haha nej vad säger jag?! Han har faktiskt blivit smalare! Haha.


20120810

//Två pics från idag//
 
Hej underbara läsare! Idag så har jag varit in till gymmet och tränat, tränade inte lika hårt som i förgår eftersom att jag sen skulle rida. Btw igår så sovde jag hos mikaela så det var därför det var lite dålig uppdatering osv. I alla fall, ridningen gick skit bra! Gaaash vad jag älskar det här ridpasset jag hade!
Dzintars bjöd verkligen fram och vi jobbade jätte bra båda två, tidigare har han knappt orkat gå på tygel och va ställd osv i skritt, men idag så jobbade vi i trav och det gick perfekt! Vi galopperade en del okså, han har ju som sagt inte riktigt musklerna så han orkar inte riktigt med det. Men idag gick det skit bra!
 
När vi jobbat lite i dressyr så körde vi lite mini fälttävlan utan hinder, haha ja jag vet det låter konstigt menmen. Aja, kurvorna var ganska snäva och i början orkade han inte galoppera i dom. Men efter ett tag så orkade han med en stor del av min hjälp!
 
Tävlingen med bilderna kommer jag snart att avsluta, har fått många fina biddrag! Men skicka gärna in fler så ska jag ta och välja vinnaren någon gång denna vecka!


RSS 2.0