Aladeen motherfucker!

Foto & redigering: Alina (jag) | Canon EOS 600D + 75-300mm f/5.6 II | Modell: Olivia
 
Tjenare! Igår så kom bästa olivia hit och sovde över här. Vi kollade på The Dictator och bara gjorde allmänt fula saker. Idag så blevdet fotografering och nu blir det att dra till Igor och bli fotade igen, och så ska vi såklart vinna de 5000:- på Igor. Och efter det ska vi (kanske) köpa hårfärgning till mig.


-magda

Foto & redigering: Alina (jag) | Canon EOS 600D + 75-300mm f/5.6 II | Modell: Magda
 
Hejhej! Magda kom til mig vid tre tiden idag och jag sminkade henne och sedan blev det fotografering! Först var vi inne och använde blixten men sen gick vi ut, haha. Känner att det låter som om en 3-åring skrivit, menmen. Om ca. 1 h kommer Olivia så får se om det blir någon fotografering då också eller inte.


Right now

 
Godmorgon alla! Det för första gången sågonsin jag låter någon annan göra en design åt mig... Men vet ni, det är ganska skönt! Jag slipper hålle på och fippla med designen, för jag blir aldrig nöjd och då blir designen aldrig klar! Men nu fixar Amanda en super snygg design till mig som jag faktiskt är riktigt nöjd med! haha, ville bara berätta det och om ni undrar vad bilderna föreställer så är det mina misslyckade amerikanska pankakor med lite för mycket socker! Hörs!


Godnatt för mig



Autumn



fredag

 
Hejhej! Imorse blev det att bli fotograferad, så det blev att åka till skolan fullt sminkad och redovisa i matten. Det gick rätt så okej tror jag faktiskt! Nu så väntar jag på att Evelina ska komma över och sen hoppas jag på att vi ska fotografera lite. Senare ikväll tror jag också att Olivia skulle komma förbå och stanna över natten men kommer inte riktigt ihåg vad vi bestämde. Så vi får se.


the girl with the dragon tattoo

 
Just nu:
Är mitt rum kaos! haha, har även smygtittat lite på boken jag ska läsa; "the girl with the dragon tato".
Som vissa kanske märkt så är allt vitt osv... men ny design är påväg jag lovar! Btw, en tjej som hjälp mig att förstå en del saker när det gäller designer och så är Amanda och hennes blogg kan ni komma till genom att klicka här. Ha det så bra så länge, har en massa nya bilder att visa er till senare!


Tv.nu

 
Halloj! Har nu hittat en sida man kan kolla vad som kommer på tv, eftersom att jag inte är så smart och vet inte riktigt hur man gör det på tv:n. Så tycker jag detta är skit bra! Rekomenderas starkt!


Tävling

1.  fotogeniquee.blogg.se + en länk till det tävlings inlägget.
 
2. Jag är ännu en gång med i en tävling fast denna gång hos fotogeniquee.blogg.se

3. En produkt hos kamda.se
 
4. Gilla kamda.se på facebook.
 
5. Sheinside



hair

 
Hej och förlåt för dålig uppdatering, håller på att fixa en ny design till er! Åhh ni kommer att bli så nöjda, men tills dess kommer inläggen se lite konstiga ut men det är bara för att jag förbereder för den nya designen you Know!;)


tävling

 
Jag är med och tävlar om en reflexskärm hos http://jojjjjohs.se/ & www.johanpixels.se med denna bild (pil upp)
Så rösta på mig sen när man kan göra det! haha


HÖSTENS NÄSTA INKÖPT♥



GULA FLODEN

Min fint bäddade säng
 
Hello! Sitter nu hemma här med Tim som försöker förklara vad han får köpa själv och vad han inte behöver betala, haha. Går inte så bra för honom. Idag så har jag blivit klar med engelskan, så ska redovisa den imorgon. Ska även redovisa svenskan som jag ska göra klart senare idag. Tycker jag ska få ett plus i kanten, haha! Ska fortsätta jobba nu om någon piss flod i kina. C ya! :*


GODMORGON

//bild från idag//
 
Hejhej! Vaknade för en kvart eller så, har hunnit bädda sängen och tagit lite bilder. Kanske inte sagt det till er men har hittat min laddare, den låg i hallen. haha. Ska nog snart ta och plugga lite, blir nog till att läsa en engelsk bok eller nå't. På eftermidda'n drar jag sen till skolan och pluggar resten av dagen där med Andréa. För er som undrar så skolkar jag inte, utan p.g.a min hand är det svårare att jobba i skolan. Kan inte skriva osv... Så jobbar hemmifrån där jag har min dator! Men nu ska jag plugga och dunka musik i lurarna, så vi hörs!
 
 


23:DE SEPTEMBER

 
 
Hej alla fina! Förlåt för att jag inte bloggat på länge, har ju opererats och haft plugg som dööödar mig! + så var ju datorn lite knasig. Men nu är jag tillbaka och ska börja ta tag i bloggandet. Tyvärr så hittar jag inte laddaren till min kamera så kan inte ta några nya bilder just nu... Är det någon som har en Canon laddare jag kan låna?? Haha nej, men är det någonting speciellt ni vill att jag ska blogga om?


Trasig dator...

Hej! Klara här.

Alina ville bara att jag skulle säga att hon inte kan blogga för att hennes dator är trasig. Men hon lever i alla fall. Om jag inte satt och chattade med hennes spöke på facebook eller något liknande. 
Alina säger att hon ska börja blogga när hon har en dator som fungerar igen. Hoppas själv att det blir snart :)!

Fotograf; Klara

Alina hälsar :D!


CHILLI'N


//gammal bild//
 
Tjena mittbena! Åh jag är väldigt glad just nu! Kan inte riktigt säga varför än men kanske kan senare, vill inte gå ut med saker och ting i förväg innan nå't är bestämt. Idag så redovisade jag 2 steg i skolan, ett i spanska och ett i matte. Fick A i spanskan, så nu är mamma skyldig mig 100:- mohhahaha, haha nej men hur har ni haft det?


IM ALIVE


arkiv bild
 
Hej alla! Tänkte bara säga att jag lever! De senaste dagarna har varit stressande, eller de är de fortfarande, men fuck logic typ... Nej men måste verkligen redovisa spanskan och matten imorgon men det kommer ju verkligen hända ? Nej men sen är det ju skolfotografering och så imorgon också, och så ska man cykla i världens fart till skolan så håret fuckar upp totalt. Jaa, vilket liv jag har asså... eller? Nej men nu måste jag dra, men hare mina puddingar! :*


OLIVIA


min bästa Olivia♥
 
Sha alla fina läsare! Förlåt för att jag aldrig bloggade igår, orkade  bara inte. Idag så är jag då hemma på hemstudie dag och ska typ tvätta kläder, haha. Fick veta för nån dag sedan att Olivia brytit några revben, stackarn! Hoppas du mår bättre snart! Ska i alla fall nu gå ner och ta ut kläderna från torktumlaren, Mikaela kommer även förbi om nån timme eller så, så ska städa lite sen. Jävlar vad man jobbar idag då haha. Btw, fick min nya säng igår och daaaamn vad den här skön. haha, ha det så bra!


TRANSPORTER

Tjenaretjenare! Ska snart ta och kolla på Transporter, såg 2 och 3 igår så nu blire till att se första filmen. haha bra på matte typ. Nej men är verkligen så kääär i filmerna, har sett dom flera gånger, inte denna då. Men dom andra och det är verkligen en typiskt mig film. Älskar också skådespelaren, så himla bra han är! Nej men ska ta och dra igång den så det inte blir för sent. Hörs!


GE MIG!


♥I'm in love♥


LOVE WILL TEAR US APART


-maya-
 
Hallå där! Idag så har vi vart i gammla huset och tagit hem lite fler grejer, har även städat rummet så det blir ett litet pluss i kanten! haha, nu ska jag nog ner på stan och ska kolla om nån vill hänga med. Annars har jag nog inget planerat för kvällen, blir nog lite film mys med mig själv. puss o kram!


KINA JAOW


Min älskade Madde
 
Hejhej! Idag så redovisade jag engelskan och fick ett B, tummen upp för det! Igår då så fick jag sällskap av en riktigt het brud som ni ser på bilderna! haha, nej men Madde följde med mig så gick vi och åt på Kina. Ja lite mongo vi är menmen. Ha det så bra!


TORSDAG


♥Haha muppar vi är♥

Hej alla! Idag så följde Andréa med mig hem, jag fixade hennes ögonbryn lite och sen bara chillade vi allmänt! Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska på träning eller inte, har lite ont i mitt knä så behöver träna det och så måste jag plugga lite! Ska nog gå och köpa nån mat sen. Är nämligen ensam hemma jaaoww! haha, nej men någon som vill käka ute idag? Hörs!
 


+FUCK+

.
//min telefon just nu//
 
Shaa! Sitter här lite forever alone i mitt rumm och diggar med musiken you know! Är så jävla depp över min telefon, först så dampar datan sönder och sen när man cyklar t skolan så tappar man såklart telefonen så den typ faceplantar och blir helt total kvaddad. Lyckad unge här typ. Nej men ska nog sätta på nån film eller serie, får se vad det blir. Hörs!


@mobilblogg

Hej alla fina läsare! allt är lite kaos just nu, min dator är pajj så jag kan varken plugga eller blogga osv, fuck this shit! Min telefon har kraschat helt och hållet, tappade den när jag cyklade till skolan så skärmen är helt sprucken. Nej men det positiva är att besöksrekårdet är nått! Hörs :*


LYCKAD DAG#


Bild på min klädstång
 
Hejhej! Dagen idag har varit rätt så bra, hade skola idag som sagt och pluggade på rätt så bra, toppen! Kan nog redovisa 2 steg till denna vecka, I hope so iaf. Efter skolan så följde Emma med mig hem så bytte vi om och så cyklade vi iväg till gymmet och träna. Tränade inte så hårt idag, men fick en del gjort *stolt* här typ. haha. Skulle ha haft innebandy träning också men har glömt min klubba i gammla huset, jag får även hem min garderob idag, skönt de! Ska nog ta och sätta på en film eller kolla om det finns nån ny serie, tips? Hörs!


SMAKPROVNING LA SOFIA

Enjoy my friends!♥


SVAR PÅ KOMMENTARER

lycka till med operationen! Kram!
Tack så mycket, kramkram!
 
Fy för, tycker väldigt om dig. Håller tummarna för dig!<3
Haha, okej. Vad bra sötis!♥
 
Vem är det som är på bilden med dig?
Det är Madde Bodén
 


DÅLIG UPDATE

Hellu! Förlåt för dålig update, har flyttat you know! Mitt rum kommer att bli fett chill. I dag så var jar i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag ner på stan och så såg jag att det var rea på Gina så kunde inte motstå att köpa en tröja, what did you expect typ. haha. Nej men ska försöka att vara bättre på att skriva lite inlägg o så, men nu ska jag fortsätta att fixa Sofias lite efter present och sen ska jag lägga mig. Kanske kommer ett litet inlägg till er senare också, får se. Hörs!


BORTSKÄMD?


Foto & Redigerin - Alina/jag
 
Hej igen! Har suttit och tänkt ett tag och kommit fram till att jag är faktiskt ganska bortskämd... Inget bra det, men vart jag än går med mina föräldrar så frågar jag efter något och det är inte så att jag alltid får det jag frågar efter, utan jag lever väldigt bra, men jag kanske inte alltid tänker på det och uppskattar det på det sättet jag borde? Nu är det inte så att jag får allt jag pekar på utan det kan vara så ibland att jag ser någon snygg grej till mitt rum och så börjar jag tjata om att jag vill ha det. Och efter ett tag (ibland) så får jag det, men jag hinner aldrig visa min tacksamhet innan jag hittar nå't nytt... Måste sluta med det!
 
Jag vill att mina föräldrar ska med glädje och vilja köpa något roligt till mig någon gång när dom hittar någonting fint som dom tror jag kommer gilla och inte att det är så att jag hela tiden ska tjata om en massa grejer. Och jag vill kunna bli glad av att dom kommer hem ibland med någon liten fin present, den behöver inte vara dyr eller den finaste. Utan bara att dom ens kommer hem med någonting till mig betyder något i sig...Hoppas ni förstår mig rätt nu.


Utkast: Sep. 02, 2012



♥GRATTIS ÄLSKADE DU!♥


//Foto & Redigering - Me//


SMILE.


~De två rosetterna i mitt gammla hus~
 
Shaa, idag så hade vi en mini tävling i stallet. Skulle rida en lättare variant av L:C1 eftersom att hästarna vi red inte är så muskulerade och tränade att de kan rida den vanliga. Min pålle var det då en massa fart i och han bocka o bocka o bocka. Sen så stod det mellan mig och V som hade en väldigt lugn häst, så våra hästar var värsta motsattsen mot varandra så de kunde inte avgöra vilken som kom 1:a. Så vi kom delad 1:a och eftersom att första rosetterna på Hööks var slut och dom bara hade en blå och en gul över så fick vi lotta på dom, och då fick ju jag såklart den gula. haha. nej men det var kul!
 
 


WE ALL ARE HUMANS


//Jätte gammal bild på mig och Sofia//
 
Hejhej! Igår så var jag då hos Sofia på mys kväll med brudarna. Hade jätte trevligt, vi åt och kollade på film och åt och åt osv. haha. Körde en lek att Sofia skulle ha en ögonbindel och så skulle hon provsmaka olika saker vi hittade i hennes kyl. Stackars henne säger jag bara. Ni får en video på det senare + en massa bilder. Har varit en riktigt duktig att fota!


RSS 2.0